5 червня 2017 р.

Всесвітній день охорони навколишнього середовища


Як добре, коли квіти всюди
Коли дерева стоять зелені,Коли на річках всі чисті загати,Коли очі людей вогнем горять!Спасибі всім охоронцям природи!Їх славний день сьогодні настав!Бажаємо їм легко минути негаразди,Удачі промінь, щоб шлях їх осяяло!


Охорону навколишнього середовища по-іншому називають прикладною екологією, яка являє собою комплекс заходів, які спрямовані на обмеження негативного впливу діяльності людини на навколишню природу. Західні країни часто застосовують поняття «энвайронментология», що можна порівняти з нашим визначенням науки, що займається охороною навколишнього середовища.














Основні цілі свята
В першу чергу свято був створений для звернення уваги всього людства ставлення до природи. Журналіст ДжоИнфоМедиа Настя Арт вважає, що кожен землянин зобов'язаний спонукати якомога більше людей до дій, які в результаті не допустять критичного моменту і діяльність людини не зведе все живе і природне.


Власний день свята в Україні
Україна святкує День навколишнього середовища кожну третю неділю квітня. Працівники экоцентров змушені вирішувати величезні проблеми, пов'язані з охороною навколишнього середовища, найбільшу загрозу якої є масова вирубка лісів і інше нераціональне і варварське використання природних ресурсів, а також звалища, загальна площа яких, за даними фахівців, становить понад 160 тисяч Гектарів.

Немає коментарів:

Дописати коментар