21 січня 2021 р.

Щороку 21 січня світ відзначає одне з найбільш ніжних і теплих свят – Міжнародний день обіймів .

Свято належить до числа молодих, адже виникло близько трьох десятиліть тому. Вважається, що свій початок воно бере зі студентського середовища.

Суть свята полягає в тому, що під час дружніх обіймів люди обмінюються душевним теплом. Тому, згідно з традицією, цього дня прийнято обіймати родичів та друзів, а також навіть незнайомих людей.

Толерантність і мудрість, здатність щось змінювати на краще і не тільки в своєму житті - це справжній дар. Дуже часто ми задаємося питанням: що нам під силу? Відповідь на це питання до геніальності проста і проходить навіть в площині виникнення цього міжнародного Дня. Безкорисливість і дружелюбність, відкритість і не упередженість, прагнення жити і душевний спокій - те, чого багатьом з нас не вистачає, але це те, що потрібно просто затребувати, просто почати використовувати, так як це все властиво нам. Воно вже закладено в нашій природі.
У цей чудовий День ми шлемо свої обійми всім, хто нам дорогий, всім кого ми не знаємо, але хотіли б підтримати. Вітаємо всіх з Міжнародним днем обіймів, днем відкритої безкорисливої підтримки, днем небайдужих людей!!!
У день обіймів побажаю
Обійматися щодень.
Ця проста, здавалось, дія
Може вилікувати мігрень.
"Обіймашки" нехай зігріють,
Відведуть від вас біду,
Настрій піднімуть,

Дарують радість і теплоту.

👫💚💛💜👭💚💛💜👫💚💛💜👫💚💛💜👫💚💛💙👫💚💛💜👫 💚💛💜👫💚💛💜👫







Немає коментарів:

Дописати коментар