13 листопада 2020 р.



13 листопада, у всьому світі відзначають Міжнародний день доброти. Це свято засновано для того, щоб хоча б раз у рік нагадувати людям про важливість прояву людяності та взаємодопомоги у повсякденному житті.


Відзначати це свято вперше запропонували учасники волонтерського руху "За доброту", що виник в Японії у 1997 році. Датою для нього був обраний день відкриття у 1998 році в Токіо I-ї конференції Всесвітнього руху доброти.

Всесвітній день доброти – це свято дії, тому й заходи, приурочені до цього пам'ятного дня, завжди спрямовані на допомогу нужденним людям. Воно має надихати людей на добрі вчинки і сприяти за допомогою їх поліпшенню життя в світі.

У День доброти бажаю неймовірних подій, щирих людей поруч і приємних новин! Нехай цей день пройде в колі дорогих тобі людей, подарує добрі чудеса, ніжність, посмішки і позитив, а все хороше примножиться на мільйон! Зі святом вас!



Твори добро
                            Ти усміхнися небу,                             
усім, хто біля тебе:
і братику й сестричці,
і сонечку й травичці.
Люби усіх довкола,
удома та у школі,
і ця любов із Неба
повернеться до тебе.

Прощай дрібні образи
і помирись одразу.
Хто вміє всім прощати,
сильнішим здатен стати.
Твори добро, дитино,
і у твоїй родині
воно знайде домівку
віднині і довіку.

Бажаю, щоб цей світ був добрим до вас. Бажаю, щоб вас оточували добрі люди. Адже сьогодні – Всесвітній день доброти. Так нехай ваше життя виключає біди та негоди. Нехай кожен день дарує усмішки і щастя!



Немає коментарів:

Дописати коментар