12 серпня 2017 р.

Міжнародний день молоді

12 серпня у світі відзначають Міжнародний день молоді. Яка саме вікова категорія громадян потрапляє під це визначення точно невідомо. Хтось вважає себе молодим і в 40, і навіть у 60 років, але допустимий вік, до якого людина може гордо іменуватися «молодь», припадає приблизно на 25 років.
Майбутнє нам здається світлим, мирним і безхмарним, коли ми бачимо прагнення талановитої молоді до саморозвитку, кар'єрному, особистісному зростанню, до стійкої моралі і до викорінювання шкідливих звичок і згубних занять. Молодь завжди була променем світла у віконці, на неї покладалися величезні надії і прочились найсміливіші сценарії славних доль, і щороку 12 серпня весь світ святкує Міжнародний день молоді, щоб підтримати цю ще не зовсім стабільний, але безмірно перспективну прошарок суспільства.

Молодий свято, перший раз явив себе світовому співтовариству в 2000 році, впевнено набирає обертів і набуває все більше небайдужих шанувальників на планеті, адже кожна людина, організація або ціла сфера діяльності повинні в ім'я доброго і благополучного майбутнього піклуватися про своїх молодих наступників, підтримуючи їх і передаючи їм свої навички, поняття моралі і вміння.

Немає коментарів:

Дописати коментар