23 жовтня 2019 р.

25 жовтня Дніпро відзначає 76-ту річницю визволення від фашистських загарбників



До цієї дати 23 жовтня в нашій бібліотеці пройшла історична година «Рубежі бойової слави», присвячена звільненню Дніпропетровської області від фашистських загарбників. Величезне спасибі історичному музею ім. Д. І. Яворницького за допомогу в проведенні заходу. Співробітник музею Віталій Вікторович Соловйов познайомив дітей з героїчним минулим Дніпровської землі.
Також діти дізналися про людей, які віддали своє життя за звільнення нашої області. Здійснили екскурс по місцях бойової слави Дніпропетровської області. Розповів про форсування Дніпра біля села Військове. Дітям було дуже цікаво і пізнавально дивитися, помацати експонати тієї далекої війни, які Віталій Вікторович приніс з собою.
З метою розширення знань читачів про наш край в роки війни, залучення їх уваги до читання літератури патріотичної тематики, була оформлена ілюстрована виставка – огляд «Пам'ять вічна, подвиг безсмертний». Працівники бібліотеки познайомили читачів з краєзнавчою літературою на цю тему. Книги викликали великий інтерес і були взяті для читання додому









Немає коментарів:

Дописати коментар