7 жовтня 2018 р.

День працівників освіти


Ваша робота є суспільно важливою і відповідальною, адже вам довірено найцінніше – навчання і виховання дітей, які будуватимуть майбутнє нашої країни.

Олександрія пишається своїми висококваліфікованими вчителями, креативними вихователями, творчими педагогами позашкільних закладів, які впроваджують нові методи навчання, розвивають здібності дітей та формують необхідні навички.

Мережа навчальних закладів нашого міста забезпечує якісну безперервну освіту, починаючи з дитячого садочка і до завершення навчання в школі.

Наша гордість – талановиті учні, що перемагають на предметних олімпіадах, конкурсах, демонструють високий рівень знань під час зовнішнього незалежного оцінювання. Тому наше місто уже багато років є лідером у наданні освіти.

Розуміючи важливість формування інтелектуального і духовного потенціалу підростаючого покоління, міська влада дбає про те, аби освітні заклади були максимально сучасними та комфортними для навчання і виховання.

З нагоди свята висловлюю щиру вдячність освітянам за натхненну і самовіддану працю, високий професіоналізм та любов до дітей. Глибока шана і подяка ветеранам педагогічної справи, які присвятили себе учням, засіяли зерна добра в серцях своїх вихованців і дали їм міцні знання.

Зичу усім вам життєвих сил, успіхів, професійного зростання, нових здобутків на педагогічній ниві, талановитих і вдячних учнів!

Немає коментарів:

Дописати коментар