22 квітня 2021 р.

 

Всесвітній День Землі 22 квітня 2021 року 
Матінка-Земля.Це вираження ми не рідко чуємо в нашому
повсякденному житті і використовуємо його в нашому спілкуванні.Що воно означає і що ми в нього вкладаємо,-буквально зображено в самому формулюванні і формі подібної фрази.Земля- наша годувальниця,наш спільний дім,в якому створені Богом для нас абсолютно унікальні умови,що дозволяють нам не тільки виживати,але й насолоджуватися життям...

У День Землі в різних країнах, за традицією, лунає Дзвін Миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль до захисту миру на планеті та збереження краси та багатства нашого спільного дому. Цей Дзвін є символ спокою, мирного життя та дружби, вічного братерства і солідарності народів та заклик до дії в ім’я збереження миру і життя на Землі, збереження людства та культури.
В цей день кожен житель планети може внести свій маленький вклад у справу захисту та відновлення довкілля: очистити від сміття берег улюбленої річки, посадити дерево, хоча б на один день відмовитись від користуванням автотранспортом. Земля – це величезний дар, ресурси якого буде неможливо використовувати вічно.

Немає коментарів:

Дописати коментар