26 травня 2021 р.

26 травня – свято останнього дзвоника !


Шановні учні, дорогі випускники!
Сердечно вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника!

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Це особливо урочистий, зворушливий і незабутній день.
Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників цей день особливо радісний і пам’ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.
Дорогі випускники! Де б ви не були – пам'ятайте, що ваші батьки і вчителі покладають на вас великі надії. Ваші успіхи - це вища нагорода тим, хто роками учив вас мудрості, добра, любові. Віримо, що ви оберете правильний шлях, зумієте подолати усі перешкоди, а згадка про школу залишиться у вас на все життя.
Для школярів сьогоднішній дзвоник – це старт літніх канікул. Тож бажаємо вам добре відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового на¬вального року.


Низький уклін вам, дорогі освітяни, творцям нашого майбутнього, вихователям та наставникам тих, від кого вже завтра залежатиме доля нашої держави.


Бажаємо всім віри і впевненості у завтрашньому дні. Добра й благополуччя, міцного здоров'я і злагоди у ваших родинах.

Немає коментарів:

Дописати коментар